lørdag 27. desember 2014

Oppdatering

Snart 1 år siden forrige innlegg. Herremin tiden går fort.
 
Siste blogginnlegg handlet om innbydelseskort til tvillingenes konfirmasjon :)
Tvillingene har blitt konfirmert. Det var en vellykket og fin dag med masse god mat, kaker og godt selskap....Masse penger ble det også, så jentene var storfornøyd

Jeg er så heldig å ha blitt tante til denne vakre prinsessen med navnet Ella Josefine på snart 9 mnd... Og det er bare sååååå koooos. Hun er bare verdens herligste lille baby :)

Emilie var i sommer på sin første ferietur uten mamma, pappa og søster. Hun reiste 2 uker til Hellas sammen med en venninne og foreldrene hennes, og hadde en super tur.

Madelen turner og turner, og gjør stor fremgang. Hun har konkurrert masse her i nord, og har i tillegg reist en del sørover en dette året. Hun har vært på Rola cup i Asker, Norgescup i Bergen og Stavanger og Norgesfinalen i Elverum. I Norgesfinalen kvalifiserte hun seg til finalen på søndag i bom, og ble nr 6. Hun var kjempefornøyd med det.
Nå har hun måtte tatt seg en ufrivillig juleferie på grunn av vond rygg, som hun har vært plaget med denne høsten. Er nok ingen tvil om at hard trening har sine bakdeler i støytene.
I julen har vi bare kost oss og slappet av så til de grader.
Det er utrolig herlig å slippe hverdagens mas og jag.
Satser på at det ikke blir 1 år til neste innlegg.

Fortsatt god jul til alle som tar turen innom bloggen min


 Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar