torsdag 24. januar 2013

Kari Traa lue + oppskrift :)


En lue til er ferdig, og ny er allerede påbegynt.
Denne er strikket med dobbelt garn på pinne nr 3,5.
Linken til oppskriften finner du HER
De siste dagene har det lavet ned med masse masse snø, og den er bare SÅ hjertelig velkommen.
Nå er det slutt på barfrosten, slutt med skritteturer for Lucky, og forhåpentligvis åpner begge bakkene i slalombakken snart.......Det er herlige dager her i nord nå for tiden :))
12 kommentarer:

 1. Så fin en hue, du har strikket! Jeg kan tænke mig, I har det skønneste winter woderland lige nu, og det bliver dejligt, når slalombakkerne åbner!
  Klem og en god dag til dig.

  SvarSlett
 2. Takk, Rebekka:)Kos deg i vinterland. Ja, det er hærlig.

  Gøril

  SvarSlett
 3. Tusen takk Rebekka og lige så. Nydelig lue. Må bare lære meg å strikke, har ikke gjort det siden jeg gikk på ungdomsskolen som begynner å bli en god stund siden :) Ønsker deg en flott dag videre ;)

  SvarSlett
 4. Korsn garn brukte du, Rebekka?

  SvarSlett
  Svar
  1. Bruke Mor AAse ull/bomull kjøpt på Rema 1000.
   Utrulig mykt og deilig garn :)

   Slett
 5. For en kjempefin lue!
  Kos deg med alt det hvite, nydelig med snø om vinteren;)

  Ha en fin kveld!
  Klem Line E.

  SvarSlett
 6. Enda en flott lue, så flink du er! De ser utrolig varme og gode ut og det trengs nå i sprengkulda :-O

  Kos dere med snøen i helgen!

  Klem
  Netta

  SvarSlett
 7. Hei. Når det står øk og fell til rektanglet er langt nok på siden det økes, hvor langt er det. Hva skal jeg måle det mot? Unnskyld maset:) Gøril

  SvarSlett
  Svar
  1. Der du øke, e nede på lua. Du øke nede (og felle oppe) helt til nededelen når rundt hodet ditt. Da begynne du å felle nede også (samtidig som du fortsette å felle oppe)
   Bare gjør det som står i oppskrifta, så blir det rett skal du se. Æ skjønte heller ikke så mye da æ strikka den første lua, gjorde bare d som sto i oppskrifta, og rett blei d :)

   Slett
 8. Feller du på slutten på begge sidene på samme omgang eller bare en felling pr omgang. Har felt på mi på begge sidene (to fellinger pr omgang) men ble plutselig så usikker.

  SvarSlett
 9. Hei!
  Jeg lurer på om du øker på annen hver pinne eller på hver pinne. Dvs på rett siden og vrang siden på begynnelsen av lua? Når man skal måle på nerdelen, skal man måle fra øre til øre eller rundt hele hodet?

  SvarSlett
 10. Hei Rebekka! Jeg vil gjerne ha oppskriften på Kari Traa lua! Jeg klarer ikke å finne linken her. Har funnet oppskrift der det er bilde for bilde, men den skjønner jeg ikke så mye av. Hvor mange masker øker man på hver pinne, øker man hver pinne eller annen hver osv? Kan du være så snill å sende meg en detaliert oppskrift på den luen? På forhånd tusen takk. Min mail adr. er: karine.davidsen@gmail.com

  SvarSlett