onsdag 2. mai 2012

Lavkarbokaker :o))

God formiddag til dere :o))
1.mai startet med det værste været ever. Våknet til nysnø og minusgrader, som gikk over til pissregn ut på kveldingen. Hærlig......Nei!!!!!!!!
Men mye god mat og kaker har jeg kost meg med denne langhelgen, nammmmm... .Og alt har selvfølgelig vært i lavkarbo.
 2,2 kilo mindre på kroppen etter 2 uker på lavkarbo, må si meg fornøyd med det :o)))
Helgen tilbringte vi i campingvogna, og på søndag fikk vi koselig besøk av en venninne som hadde med seg
denne lavkarbo pavlovaèn. ....Flinke bakejente ;o)))
I går feiret datteren 9-årsdagen sin, og da var det min tur til å stille med lavkarbokake. Det ble denne suksessterten. Den smakte faktisk ikke så aller værst. Fulgte egentlig bare en helt vanlig oppskrift, men byttet ut sukker med sukrin og sukrinmelis.

Min erfaring med bruk av sukrin i kaker, er at når man erstatter sukker med sukrin, bruker man bare halvparten av hva som står i den orginale oppskriften, ellers blir det for mye sukrin/kunstsmak av baksten.
Det blir selvfølgelig ikke riktig så søtt, men er bare en vanesak. Det viktigste er jo at man faktisk kan spise og kose seg med god samvittighet :o)
Ha en fin dag alle som titter innom

5 kommentarer:

  1. Så FLINK du er:) Kakene så nydelig ut..
    Håper du har en herlig dag,vennen.
    Klem

    SvarSlett
  2. Flink du er Rebekka:-) Måtte vært meg som klarte å ta meg selv i nakken... Kos deg:-)

    SvarSlett
  3. Det så deilig ut!
    Jeg skal til Sortland om ikke lenge, er det langt fra deg?

    Ønsker deg en fin kveld videre, her har vi grillet hamburger og vært ute i skogen og sett etter blåveis :)
    klemklem

    SvarSlett
  4. Nam nam, kaken så veldig god ut!
    Ha en fin torsdag :) Klem

    SvarSlett