onsdag 2. november 2011

Svinekjøtt med linser i tomatsaus (lavkarbo)

>Har bestemt meg for å gå over til en lettere lavkarbo. Kjente plutselig at jeg ble skikkelig mettet av all den feite maten, så nå er det Fedon Lindberg som gjelder her i huset.
I dag ble det svinekjøtt med røde linser og salat til middag.
Her er oppskriften ;o)

Svinekjøtt i tomatsaus
400 gram strimlet svinekjøtt
1,5 dl røde linse
1 hakket paprika
1 finsnittet gulrot
1/2 hakket løk
1 finhakket chili
2 fedd hvitløk
salt og pepper
Kok linsene etter anvisning på pakken
Stek paprika,gulrot, løk,hvitløk lett,chili, og ha det over i en ildfast form sammen med linsene..
Stek kjøttet, og bland det med grønnsakene.
Hell over en boks hakkede tomater.
stekes ca 8 min på 175 grader varmluft¨
Servderes med frisk salat

4 kommentarer:

  1. Mmm...Det så godt ut, flink du er som finner så mange gode lavkarbo retter:)
    Håper du har en fin dag:)
    Klem

    SvarSlett
  2. NamNamNam!! God mat er viktig! Denne tenker jeg at kommer til å testes ut på kjøkkenet mitt også *smil* Alltid kjekt med mattips!

    Ha en gullende god dag!
    Ciao!

    SvarSlett
  3. Vi skulle visst tenkt lavkarbo noen og enhver inn i mellom.. Dette ser snadder ut, og smakte sikkert likedan:)) Ser fristendes ut!
    Klem Anne Karin

    SvarSlett
  4. Det så veldig godt ut! Må jeg prøve en dag :)

    SvarSlett