torsdag 6. oktober 2011

Øvelse gjør mester :o)


Vi har hatt solskinn i Nord i dag, med andre ord en nydelig høstdag.
Jeg har vært på min 2. pianotime, noe som faktisk er ganske slitsomt for ei på 35 :o)
Her er det konsentrasjon og fokus på høyt nivå, jeg rett og slett nistirrer på notene. Skikkelig vanskelig å få venstre hånd til å spille de rette tonene. Men skjønte etterhvert at G-nøkkel og F-nøkkel er to helt forskjellige ting og gir helt forskjellige noter. Så da må jeg lære meg F-nøkkelen skikkelig, så blir jeg vel flink etterhvert får jeg håpe :o)
Datteren min har tatt timer i 1 år, så jeg syntes det var på tide at jeg også kom i gang.
Dette gamle pianoet kjøpte jeg for 1,5 år siden på en bruktbutikk, og det ble første gang stemt i 1910. Elsker den gamle stilen og utskjæringene det har. Er litt ustemt, men mer stemt enn det er nå kan det dessverre ikke bli.  Pianostemmeren måtte stemme det ned en halv tone siden treverket inni var så tørt. Men det gjør ikke noe, synes utseende teller mer enn en klokkeklar tone (så lenge det ikke er helt på jordet da selvfølgelig)  Til vårt bruk fungerer det så fint som bare det :o)))
I morgen er det helg igjen, og da skal jeg og en venninne ta ungene med på badeland. Greit og gjøre noe i høstferien :o) Etterpå skal resten av helgen nytes i campingvognen med god mat og kanskje litt godis :o)))

11 kommentarer:

 1. Ååå jeg ønsker meg såå et piano!! Og så tøft at du har begynt med pianotimer da ;o) Dette var inspirerende! Kos dere masse på badeland og i campingvognen i helgen! Klem fra meg

  SvarSlett
 2. Det er vel nok flot, at du er ved at lære at spille piano! Jeg har altid ønsket mig at kunne spille, men det blev ikke til så meget som teenager, kun en vinter til guitarundervisning. Ha' en dejlig weekend med badeland og campingvogn :-)
  Klem!

  SvarSlett
 3. Du e nu så flink, snart kan jo du og Madelen ha en konsert ilag, hilsen Mamma :O)

  SvarSlett
 4. Hei søte deg.
  Så nydelig piano dere har,det er jo sååå lekkert å se på. Så gøy at du har begynt med pianotimer, skulle ønske jeg kunne spille piano..
  Kos dere masse på camping og badeland i helgen.
  Klem fra meg

  SvarSlett
 5. Fint møbel, og enda bedre: fint at dere bruker :)
  Lykke til med øving og ny lærdom. Hørtes deilig ut med tur i vogna, men tror vi holder oss hjemme her. Har lyst å få avsluttet ett ryddeprosjekt :)

  Klem!

  SvarSlett
 6. Kunne ønske jeg kunne spille piano!
  Ha en fin helg :)

  SvarSlett
 7. Så gøy at du tar timer! Har også fått tak i et gammelt piano..og skal få det stemmt. Husker du hva det kostet? Må også lære meg å spille:) Gleder meg!

  SvarSlett
 8. Så tøff du er! SOm tar pianotimer i voksen alder - nå ble jeg imponert :)

  Tusen takk for den fine gaven jeg fikk i posten :) Herlig!

  Sender deg en varm klem i høstmørket
  *smil*

  SvarSlett
 9. Skikkelig stilig!! Jeg arver et piano etter pappa snart og planlegger å ta opp igjen spillinga. Da kan vi øve sammen *hihi* Så koselig å finne meg på bloggrullen din! Jeg legger deg til på min! *smilehull*

  SvarSlett
 10. Flott piano,er jo et møbel det her.Har alltid ønsket meg et slikt,men har ikke plass.Spilte mye når jeg var yngre hadde piano hjemme i barndoms hjemmet...Lykke til med spillingen:)

  Nyt ny uke:)

  Klem Linda:)

  SvarSlett
 11. Så koselig å se spor etter deg inne hos meg! *smil* Kanskje du kan videoblogge litt du også? Så kan vi legge ut klipp til hverandre? *hihi*

  SvarSlett