tirsdag 11. oktober 2011

Herlig høstvær :o)

Vi har en fantastisk høstdag her i nord i dag.  Snøen ligger langt nedover den sovende dronning, og det kjennes på luften. 
Det er kladt, og solen skinner fra nesten skyfri himmel.
Hagemøblene er ryddet inn, bare noen stoler som står igjen. Det går jo enda an å sitte med kaffekoppen ute på dager som dette :o) Mangler et lite bord, så det må jeg prøve å få tak i fort.
 Superklar for vinter for første gang i mitt liv :o) Men nå skal synet av solen som skinner i det grønne gresset, sammen med restene av høstfargene som er igjen på de nesten nakene buskene i nytes.
En vakker kontrast :o))))

En fin høstdag ønskes til alle som titter innom :o)

6 kommentarer:

 1. så fint det var dær da. Her har det jo nesten regnet i ett setti over 14 dager. Men vi hadde også noe netterlengtede solglimt i går. Nå minnet du meg på at jeg enda ikke har tatt inn hagemøblene;) men er bare et bord og en stol som fortsatt står ute. Er ikke heeelt klar for vinteren enda. Håper ihvertfall det blir en stund til snyen kommer. En fin høstdag ønskes til deg også;) klem..

  SvarSlett
 2. Hvor er det smukt at se dine billeder! Efteråret/høsten er lidt længere fremme oppe hos dig. Her har vi netop haft den første nattefrost, men i dag har vi 10 grader og øsende regnvejr :-)
  Klem og en fin dag til dig!

  SvarSlett
 3. Såå fine bilder!! Ja, det er ennå tid å nyte, og som du er inne på,, vinteren er nå ikke gale den heller :)

  Klem og fin fin høstdag til deg :)

  SvarSlett
 4. Nydelig bilder fra vakre nord<3 Sovende dronning er jo ett vakkert fjell..
  Jeg kan gjerne vente litt til før vinteren kommer,har skrapet is på bilen de siste dagene,og synes det er kaldt..Men er vakkert og koselig med vinter..
  Ha en herlig tirsdag,søte deg.
  Klem

  SvarSlett
 5. Nydelige bilder, tenk å ha den utsikten da!!
  Klem

  SvarSlett
 6. For noen vakre bilder du deler :) Elsker norsk natur!

  Klem

  SvarSlett