torsdag 20. oktober 2011

Skinkepai (Lavkarbo)

Pai er godt og enkelt, og denne lavkarbopaien var kjempegod. Kommer absolutt til  å lagen den flere ganger
Salaten kalles : Bruk det du har i kjøleskapetsalaten, og ble slettes ikke så værst den heller :o)

Skinkepai (lavkarbo)
Paibunn:
2 dl profiber
2 ss fiberhusk
0,5 dl kruskakli (kan sløyfes)
1 ts bakepulver
150 g smør
2 eggeplommer
Bland alle tørre ingrediensene, og kna i smøret.
Ha i eggeplommene, og arbeid dem inn i deigen.
Dytt deigen ut i en paiform, og forstek den på 200g i ca 5-7 min
2 eggeplommer
Paifyll:
Skåret skinke
1/5 løk
1/5 purreløk
Hakket spinat
1/5 finkakket paprika
Fordel skinken og grønnsakene utover paien

Eggestand
4 egg
1 dl kremfløte
ca 3 dl revet ost
salt og pepper
Pisk sammen ingrediensene, og hell den over paien
Stek på 200 g i ca 20 min

Salat
1/5 agurk
1/4 purreløk
1/4 rødløk
1/4 paprika
3 ss rømme
1 ss majones
saften av 1/4 lime
pepper
Finhakk grønnsakene og rør nni rømmen, majones og lime

7 kommentarer:

  1. Mmm..hørtes god ut... Pai er jo så godt:)
    God helg til deg og dine<3 Kos dere:)
    Klem

    SvarSlett
  2. Uhm, det ser meget lækkert ud! Vi fik en grøntsagstærte i går aftes. Husbond er blevet glad for at lave mad, og det nyder jeg godt af :-)
    Klem og en rigtig god weekend til dig, Rebekka.

    SvarSlett
  3. Det så fryktelig godt ut!

    Klem til deg

    SvarSlett
  4. Mmmmmmmm, fikk pai på symøtet går og tenkte; dette må jeg lage oftere!! Likte godt navnet på salaten din:-) God helg, klem fra M

    SvarSlett
  5. Elsker middagspai. Denne bunnen hørtes interessant ut, den skal definitivt prøves ut. Gøy med nye oppskrifter. (PS! Bli med på giveaway hos meg hvis du vil=)

    SvarSlett
  6. Nam, nam, den så god ut:o)
    Jeg får prøve den neste helg.
    Synes det er flott at du legger ut lavkarbo oppskrifter. Er inne og titter og finner ideer. Takk skal du ha.
    Klem

    SvarSlett
  7. mmmm;) så uutrolig godt ut.. Den skal absolutt prøves en gang. God søndag til deg Rebekka=)

    SvarSlett