fredag 23. september 2011

Endelig fredag :o)

Da var det helg igjen, ukene bare flyr avgårde.
Ungene kommer hjem i dag etter fem dager på leirskole, og mamma`en gleder seg som bare det. Jeg har faktisk gledet meg til hjemkomsten fra jeg avlevert dem på fergekaia , så i dag blir det lykke :o)
Heldigvis har de vært superheldig med været hele uken.
Knallsol og nydelige tempraturer, så jeg tipper de har hatt en flott opplevelse og har masse fine minner og ta med seg vidre :o)
I helgen skal vi feire ungene sin 12 års dag som de hadde på tirsdag, det var rart og ikke ha ungene hjemme på bursdagen sin. Men de fikk feiret barnebursdag før de dro, og så blir det feiring med familien i helga :o)))

                                  Ønsker alle som er innom er superfin helg :o)

6 kommentarer:

 1. Så fine bilder :) Herlige jenter:) Skjønner godt du gleder deg til å få de hjem. Kos dere med bursdagsfeiring og ha en fin helg *klem*

  SvarSlett
 2. Fine jenter du har:) så må jeg bare si takk for gode lavkarbo tips:D Nettopp begynnt, og finner gode oppskrifter inne hos deg:D Kos dere med feiring. Ha en god helg:)

  SvarSlett
 3. Å gud førr noen fine bilder av de skjønne jentene,;O))) det må æ låne fra dæ, blei helt varm i hjærte da æ så de, ;)Hilsen Mamma

  SvarSlett
 4. Nydeligste jenter!

  Ønsker deg en fabelaktig fredag og helg! Jeg skal bare slappe av og kose meg og jobbe litt med bloggtreffet som jeg er med på å arrangere.

  Klem.

  SvarSlett
 5. Takk for fine ord inne hos meg :)
  Ja, det er godt å ha muligheten til å være hjemme og bli frisk!
  Ha en flott helg :)

  SvarSlett
 6. Gratulerer med 12 års dagen til de nydelige jentene dine<3 Kan tenke meg det var kos å få de hjem i gjen:) Kos dere masse masse i helgen:)
  Klem fra meg

  SvarSlett