lørdag 12. februar 2011

Maling av gulv :o)

Trestjerner maling fra jotun er i mine øyne den beste malingen som finnes . Den er vannbasert, slitesterk, luktsvak, tørker fort og kan brukes på nesten alt.
Trenger faktisk ikke å gjøre noe grunnarbeid før maling, bare vaske med litt  salmiakkvann, tre strøk med maling rulles på. Og vips så har du nytt gulv. Genialt enkelt.
 Men det er viktig at malingen får stå å hærde i en til to uker før man setter møblene på plass og tar  rommet i bruk, ellers vil man få merker i gulvet etter møblene.
Jeg blir å prøve la det stå å tørke i  to uker. Da er malingen steinhard. og skal visstnok være nesten umulig å få hakk i.
Har malt et konsollbord, noen reoler, et bord, og spisebordet har jeg malt to ganger med denne malingen. Først svart og etter to månder ble det hvitt.
Veldig enkelt.
Malingen er litt tynn og renner lett, så
det er lurt å ikke smøre for tykkt på.
Lykke til den som skal male :o)

3 kommentarer:

 1. Hei på deg!
  Så flott tips, jeg skal male salongbordet her etterhvert å er jo et must med slitesterk maling :) Hvor mye koster ett slikt lite spann?

  Koselig med kommentar inne hos meg også,
  jeg syns det er kjempeartig å hekle, så håper jeg klarer og holde motivasjonen oppe så jeg får laget meg ett stort og fint pledd til og ha i stuen♥

  God Søndag til deg,
  Klem Jatte♥♥

  SvarSlett
 2. Hei Jatte.
  Den er litt dyr, men absolutt verd hver krone. For en 3 liters koster det sånn ca 500- 600 kr på BM. Er ikke helt sikker, handler som regel litt småting samtidig :o)
  Ha en super søndag :O)))

  SvarSlett
 3. Hei. Tusen takk for koselig kommentar på min blogg.. Har tittet litt på din koselige blogg:)
  Ha en fin mandags kveld.
  Bra tips skal male mitt stuebord etterhvert.
  Klem Hilde

  SvarSlett