mandag 14. februar 2011

Litt fra helgen :o)

                                                                                  
 Så er det mandag kveld, og første dagen i uka er allerede over.
Har hatt en spennende helg, med slalomrenn både fredag, lørdag og søndag.
Heldigvis gikk det kjempebra med Emilie i konkuransen.
 Synes hun var skikkelig flink til at det var første gangen hun skulle kjøre renn.Hun kom seg helskinnet gjennom alle portene alle tre dagene, bortsett fra en port da.
 Men tre premier ble det på henne uansett


 Å da var hun kokfornøyd, og bitt av slalomrenn-basillen:o)
Så det blir flere renn på henne.
De var ganske så uheldig med været på lørdag under storslalomen, det snødde så tett at det gikk nesten ikke an å se hvor de skulle kjøre.
Men heldigvis var værgudene snille på søndag, og stilte med knallson til super G.(som jeg klarte å komme for sent til :o( følte meg ikke så veldig høy i hatten da....

 På søndag var jeg ute å gikk en tur med Nikita, og kom hjem til deilig morsdagsmiddag og disse kjempefine morsdagskortene ungene hadde laget til meg. Pluss ar Madelen hadde vært så flink å laget hjemmelaget fruktsalat.


Så for å gjøre litt igjen for en fin morsdag, passet det jo bra at det var valentins dag i dag. 
Dro for å handlet en gave til ungene ,og endte opp med noen hårkliper, og disse søte hjertegodtene som de kunne kose seg med:o) På tur inn til skjomen på søngag, stoppet jeg for å ta et bilde av hytta til søstra mi som ligger på andre siden av fjorden, langt opp i fjellsiden. Og når jeg fikk kikket nærmere på bildet , sto det  jammen folk utenfor huset :o)

4 kommentarer:

 1. Så bra at Emilie likte å kjøre renn. Da blir det vel litt farting på dokker :)

  Ikke godt å si kem av oss som e avbilda, nei. Men du ser i alle fall akebakkan våres godt! Den første vi laga e den fra stuevinduet - den som viste sæ å være nesten livsfarlig. hehe! Den i fra hjørnet på kjøkkenet va bare gøy, med masse småhopp som gjorde sånn at L8 knuste akebrettet på tur ned på søndag :)

  Renate

  SvarSlett
 2. Hei.
  Ser på et av bildene du har lagt inn nedenfor at du har stoler fra Ikea. Du har beige trekk. Er disse også kjøpt på ikea?
  Klem J.

  SvarSlett
 3. Hihi :O) tenk så rart at det sto folk utenfor Mattisheimen når du tok bilde..pussig :O)))

  SvarSlett
 4. Heisan vennen. Koselig med renn. Gleder meg til å ta med Amalie i bakken, men det blir nok ikke i år. I alle fall ikke med meg.
  Kos dere.
  KLæm Susanne

  SvarSlett