torsdag 26. desember 2013

Julefreden ;)

Hektiske førjulsdager med alt stress som hører med er over.
Juleroen med late dager og masse god mat er det som gjelder nå i romjulen.
Her i huset hadde vi som vanlig en veldig avslappende julaften med bare oss fire og  Nalamor.
Vi liker og være alene på julaften, og bare gjøre alt i det tempoet som passer oss... Både når det gjelder bespisning og gaveåpning. Høres kanskje litt kjedelig ut for noen, men for oss er det midt i blinken.
Ellers i romjulen spiser vi julemiddager sammen med familien både på den ene og andre siden.
I dag har vi vært hos svigers på nyyydelig elgsteik (noe som er en av mine favorittmiddager i julen), og på lørdag skal vi spise kalkun hos mine foreldre (som er den andre favoritten min)
Mandag er det vår tur å stå for bevertningen, og da er det ryper på menyen.

I år fikk jeg strikket en god del julegaver, men har ikke vært så flink til å fotografere før de ble pakket inn og sendt avgårde til sine nye eiere. Men her er i hvertfall noen av prosjektene.
Digger de hvite og mørkeblå tovede tøfflene. Skikkelig perfekt passform, og enkel og strikke. Slike skal det produseres flere av i løpet av 2014.
Ellers så er jeg allerede i godt i gang med å planlegge neste års hjemmelagde julegaver. Ett år går fort, så her er det bare å komme i gang.
Ønsker dere en fortsatt god julefeing

3 kommentarer:

 1. Sikke et dejligt billede af dine kære - og skønne ting du har strikket! Det lyder som en jul lige efter dit hjerte. Her var vi 7 juleaften og blandt andre min moster på 90 år. Fortsat rigtig god jul til dig og familien.
  Klem

  SvarSlett
 2. Så nydelig bilde av dæ og ungene.

  Sees imorra på kalkun middag :)

  Mamma <3

  SvarSlett
 3. Høres ut som om dere har hatt en rolig og fin jul. Ikke noe er bedre enn å kose seg å gjøre det man har lyst til på julaften. Å pakke opp gaver når man vil og i det tempoet man vil. Det blir ikke fullt så rolig med 11 personer som skal koordineres, men koselig ble det likevel ღ Det var litt nedtur å komme hjem til alt annet enn julestemning må jeg innrømme, men det er jo deilig å komme hjem likevel :-)

  Ønsker deg en fortsatt fin romjul!

  Klem
  Netta

  SvarSlett