I denne førjulstiden er jeg så utrolig matlei.
Ingen vanlig mat frister nå for tiden
Det eneste jeg tenker på er ribbe, kalkun, pinnekjøtt og lutefisk.....
Og selvfølgelig masse godt julepålegg i alle mulige varianter.
Men noe må jeg jo lage til middag
Kylling i karrisaus
Karrisaus:
1 løk (finhakkes)
1 eple (skrelles og hakkes)
4 dl vann
1 ss smør
1 terning buljong
1,5 ts karri
salt og pepper
Grønnsaksblanding:
1 brokkoli (kuttes)
1 paprika (snittes i strimler)
1 gulrot (snittes i strimler)
Fres løken, eple, karri, salt og pepper lett i en kasserolle med smør.
Ha over vann og buljong, og kok i ca 10 min.
Ta kasserollen av platen, og bruk en stavmikser til å gjøre sausen glatt og fin
Ha grønnsakene i sausen, og la det koke i ca 10 min
Kutt kyllingfilet i terninger, stek dem lett på pannen, og ha de over i sausen de siste minuttene
Serveres med squasj som strimles med en ostehøvel, og stekes gylden i litt smør i en kasserolle.....
....Og ris til de som ønsker det
Nammis....Denne retten smaker utrolig godt, og er veldig enkel å lage :o)))
Ha en fin kveld
Det så godt ut, du e nu flink som tenker og lager sund mat i disse førjuls tid.
SvarSlettSå flink e ikke æ :O)))
Mamma <3
Jeg er nok på langt nær ferdig her heller, men har fått gjort unna stua. :) Så fint bilde av jentene dine under her.
SvarSlettMm..det så godt ut:)Takk for at du deler:)
SvarSlettHåper du har en fin 4 søndag i advent:)
Klemklem
Hei høpp!!
SvarSlettÅÅÅ dette så godt ut,skal prøves..Takk for at du deler:)
nydelig header forresten:)
Ha en fin 4 søndag i advent:)
Klem Linda:)
Mmmm, det hørtes veldig godt ut ♥
SvarSlettElsker alle kyllingretter jeg;)
Ha en fin kveld!
Klem Line