fredag 6. april 2012

Vi har ikke vært helt heldig med påskeværet de siste dagene. Lett blanding av litt sol snø, så det har blitt til at jeg har holdt meg hjemme og fått gjort noe forefallende husarbeid :o)
Et par nye kommoder har endelig kommet opp på soverommet (skal vise bilder av det senere), og ellers har det blitt mye klesvask, bretting og rydding i kleskap. Deilig å få slike ting unnagjort.
Perleblomster plantet i en glasskrukke, pyntet med litt stener fra Tyrkia, pryder stuebordet om dagen. Får se hvor lenge de trives oppi der. Blir vel kort karriere som alle andre blomster her i huset regner jeg med :o)))
Madelen skal sove over hos mor og far i skjomen i helgen, og bare kose seg med Luckygutten.
Resten av familien i heimen skal bare vente & håpe på at godværet skal komme, slik at vi kan få kommet oss på fjellet resten av påsken
Ha en fin helg

4 kommentarer:

 1. Så fint det var med de pærleblomstrene , Nu vi spist pizza og ser på The Voice, og ungene spiller kort , og drikker brus og kose sæ,
  kjenner John Blund er kommet på øynene mine, så det blir tidlig kveld her , <:æ)

  SvarSlett
 2. Dere får kose dere masse når opprydningen er ferdig :)
  Ha en fortsatt strålende påske :)

  SvarSlett
 3. Dette ble en nydelig dekorasjon. Perleblomster er kjempesøte, men varer desverre ikke lenge. Tyrkiasteiner har vi og mye av heimen :)
  Ha en fortsatt flott påske.
  Klem

  SvarSlett
 4. Hei på deg.
  Skjønne blå perleblomster hos deg! Om du vil forlenge levetiden til perleblomstene inne kan du sette de kjølig om natten, etter blomstring kan løkene plantes i hagen så vil de glede deg med ny blomstring neste vår ;))
  Ønsker deg en fortsatt fin påske.
  Klem, Monica

  SvarSlett