mandag 16. april 2012

Tilbake til normal hverdag :)

Etter en forlenget påskeferie med 5 herlige dager på ski i Tarnaby, er det godt å komme tilbake til normal hverdag igjen.
Masse fine nypreparerte løyper å kjøre, masse flinke unger fra forskjellige land som kjørte slalomrenn,  knallheldig med været var vi .....SOL fra skyfri himmel (smile)......Og  ikke minst, masse svensk hamburger & pizza (nam). Elsker de svenske burgerne og pizzaen :o)))))
Men nå er det knallhard diett framover, tror jeg. Mangler litt motivasjon akkurat nå, men det hjelper kanskje å gå på vekta ;o))
Noen  forslag ????
Utpakking, kjøring av ungene til trening, og ridetur er hva som står på timeplanen i dag...Rett på den harde normale hverdagen.
Men godt er det og komme i dur igjen :o))

Ha en superfin dag


6 kommentarer:

 1. Morgentrim rett fra senga eller i, minst en time og iskald dusj deretter.....;-)

  SvarSlett
 2. Så deilig med lang påskeferie:) Ser og høres ut som dere har kost dere:)
  Håper dere har en fin start på ny uke:)
  Klem

  SvarSlett
 3. Sikke nogle dejlige bileder fra jeres påskeferie, og det lyder som om, I har haft det skønt :-) Nu håber jeg, I snart får forår/vår oppe hos dig!
  Ønsker dig en fantastisk herlig dag, Rebekka, klem :o)

  SvarSlett
 4. Ja det var godt å komme tilbake til hverdagen igjenø:)
  Huff ja det med motivasjon er ikke alltid like enkelt altså:) På søndag tokn jeg frem sykkelen igjen etter vinteren, men det skulle jeg ikke ha gjort for etter det har snøen lavet ned;(
  Får danse soldans tror jeg, å ta det som trim hihi:)

  Ønsker deg en fin dag:)

  Klemmer Ea

  SvarSlett
 5. Takk for det! Jeg er litt stolt av den peisen. ;) Spesielt ettersom min far var så mistroisk til at jeg kunne bygge den inn selv. Tror jeg må forstørre opp et bilde av den, legge inn teksten "Aldri tvil på meg!" og gi ham i gave. Hehe

  Huff, ja her går det i diett også. Og du verden så kjedelig! Gikk superbra i en uke(ikke lenge, men jeg var i gang lisom ;)), og så var det fødselsdagsbesøk. Da raknet det gitt. :S
  Utrolig demotiverende at en dag meg utskeielser viste på vekten med en gang, men det er jo bare å stå på videre! Jeg har hele 20 kilo som skal av, så jeg får håpe det ikke er mange besøk fremover. ;)
  Standhaftighet... kom gjerne til meg! Slå meg i hodet, spark meg bak... hva du vil, bare du kommer! Hehe

  Klem

  SvarSlett
 6. Heia
  Ja her har og påsken gjort seg bemerket rundt livlinja, eller rettere sagt siden jul... Og nå er det full stopp på inntak av søtsaker(elsker sjokolade), og har ikke spist siden 2 påskedag (hardt til meg og være).
  Så er det slutt på all kosespising om kveldene, men det er tøffest for det er da suget kommer..
  Standhaftighet og sommer i vente holder motivasjonen oppe for meg.
  Klemz

  SvarSlett