tirsdag 1. november 2011

Bli med inn i spøkelsehuset.....Hvis du tør :o)

 Halloween er dagen da de døde blir levende, og i  et "spøkelseshus" i nabolaget vår får vi føle nettopp det :o)
En snill 5 barnsmor åpner dørene for alle ungene hvert år den 31. oktober, og gir dem en skikkelig spooky opplevelse nede i den mørke kjelleren sin.
Her er det åpent hus for både barn og nyskjerrige voksene (sånn som jeg) fram til klokken blir 21.00, og alle får noe knask etter at de har vært nede å blitt vettskremt.
Allerede ved inngangspartiet kjenner vi spenningen når vi blir møtt av dette mørke svære  spøkelset som gir oss frysninger nedover ryggen, og verre skal det bli når vi kommer inn :o
Store deler av kjelleren er omgjort til et skummelt hus fylt med spøkelser i alle varianter. Noen er levende, og andre er dukker.
Det er en spennende følelse å gå ned og ikke vite hvem som er hva....
Blir noen å ta tak i deg, eller følge etter deg innover.... Den MØRKE kjelleren, med den SKUMLE musikken..........Følelsen er bare helt ..............UÆÆÆÆ
Men allikavell...... Alle går ned, helt av egen fri vilje.

Her i trappen starter marerittet.....

Og rett nedenfor møtte vi denne fyren som vi lurte fælt på om var ekte.......Vi syntes så tydelig vi så antydning til at han pustet.....eller var det bare innbillning ???
Det viste seg å være den eldste sønnen i husetMasse forskjellige skumle masker og spinndelvevHer er vi med veis ende, og turen tilbake starter


I trappen står det siste spøkelse vi må passere før vi endelig er ute. Man vet aldri om det står noen på undersiden og tar tak i benet ditt, så her tar vi minst to trappetrinn i slengen.
Alle som har vært nede fortjener noe godt og bite i.
Så her får de både risboller og godis
Her er den snille damen som som gir ungene denne flotte opplevelsen som de gleder seg til hvert år :o)
Er blitt en tradisjon for å gå ned dit under halloweenfeiringen
Hun ser ikke mye skummel ut uten masken :o)

Hvordan har din halloweenfeiring vært ?


5 kommentarer:

 1. Kor tøft...her var det ingen halloween, vi bor så mørkt her, at ingen tørr og komme hit :)
  Mamma :)

  SvarSlett
 2. Wooow, så utrolig tøft,skummelt og ikke minst utrolig bra gjort av denne snille damen.. Skjønner veldig godt at barna gleder seg til denne dagen..nesten så jeg vil feire Halloween i nabolaget ditt til neste år:)
  Håper du har en fin dag,søte deg:)
  Klem

  SvarSlett
 3. Kult, Så stilig :D kjempebra lagd. Ingen stor feiring her. Trodde ikke Kasper visste hva halloween var, men der tok jeg feil! Så vi måtte lage litt masker og spise godteri :)

  SvarSlett
 4. *HYL* så skummelt!
  Såå herlig :) Vi feirer ikke halloween, sikkert fordi vi ikke har barn..

  Smil og klem
  Maia

  SvarSlett