lørdag 19. februar 2011

Gulvet er ferdigmalt ;o)


Gulvet er ferdigmalt, og står å hærder seg nå. Det har stått snart i en uke.
Tenker jeg kanskje skulle  flytte over sengene på mandag slik at jeg kan starte med å forberede malinga av det andre rommet.
Det skal bli deilig å bli ferdig med oppussinga, å få flyttet ungene inn på vær sitt rom. Blir litt trangt om plassen når de deler.
I morgen er det turnstevne, og  Madelen skal delta. Hun har vært i hardtrening i turnhallen siden mandag. Da fikk hun fjernet gipsen på hånden etter et tommelbrudd. Hun har høye forventninger til seg selv, så jeg krysser fingrene for at hun skal bli fornøyd med egen innsats.
Emilie er travelt opptatt med slalomkjøringa. og stortrives med det. I morgen har hun  to treninger. En på morningen før bakken åpner, og en på ettermiddagen når  bakken er stengt.
Ikke bestandig like enkelt å klare å følge opp alt ungene driver på med. Men da er det bra man er to foreldre, slik at vi kan følge hver sin unge :o)


På mandag er det skolefri for ungene, så da er planen at Madelen skal ta seg en liten ridetur ut med lille Nikita. Det har hun heller ikke kunnet gjort med gipset arm. Satser på at hun ikke brekker flere bein i kroppen på mange år nå. Dette var  det andre bruddet på 3 månder. Først høyre, så venstre hånd. Det er godt hun er i full drift igjen.

Nå er det matlaging og avslapping resten av kvelden.
Ønsker alle en koselig lørdagskveld :o)

1 kommentar:

  1. Gulvet ble veldig flott! Har nok vært litt av en jobb og deilig å bli ferdig. Det virker som dere er en aktiv familie på alle områder ! Ha en fin uke. Hege

    SvarSlett