søndag 6. februar 2011

  Et aldrig så lite innlegg om osloturen vi hadde i slutten av oktober .
Da tok jeg nemelig med mine to jenter på konsert med Lady Gaga i Oslo Spektrum. Det ble en opplevelse de sent vil glemme.


Selv var jeg ingen fan av Lady Gaga. Men rimelig kjapt etter at konserten startet begynte jeg å likte  både musikken og Lady Gaga, syntes faktisk hun var en ganske kul dame. Man får nok et litt annet inntrykk  når man hører musikken  live. Jeg ble rett og slett litt Lady Gaga fan, og vi koset å digget oss gjennom hele forestillingen.


Dette er før konserten, hvor jentene venter spent på at stjernen skal entre scenen. De har pyntet seg med hatt, hårsløyfe, og genser med Lady Gaga.
Endelig er ventetiden over, og showet starter. Det koker i spektrum, har aldri opplevd et sånt trykk og stemning, og ikke minst så vanvittig mye mennesker.

Hun er jo kjent for sine mange forskjellige kostymer, og det var nok dem. Har ikke tall på hvor mange ganger hun byttet antrekk. Syntes til og med det var kult :o)Kanonbra konsert, kunne godt ha gjort det igjen.
4 kommentarer:

 1. Sikkert kjempearti:) Jeg og Wilma var i Oslo samme helga, men på Oslo Horse-show..:)

  SvarSlett
 2. Hei, veldig kjekt du har lagt deg til inne hos meg, jeg følger deg med! Kunne veldig gjerne også ha vært på Lady Gaga, men denne gangen passet det seg ikke slik. Dere hadde sikkert en kjempeopplevelse;-)
  Elin

  SvarSlett
 3. Hei! Her ser det ut til å være hyggelig å titte innom! Og takk for hyggelig melding fra dere! Hege

  SvarSlett
 4. Var selv på denne konserten og det var helt RÅTT!!♥ Jeg var jo fan før også, men etter konserten elsker jeg henne enda mer!

  ;)

  SvarSlett