mandag 17. januar 2011

Legger ut noen bilder av den søte, og litt rampete shetlandsponnien Isa Nikita.
Egentlig er hun skikkelig søt og god, og veldig sosial så lenge d ikke er mat i nærheten.
Da vil hun helst få være i fred å spise så mye som mulig på kortest mulig tid.

Hun står i skjomem hos mine foreldre, det er di som både mater og gjør stallaebeidet. (da er d ikke farlig å skaffe hest til barna når man har det så lettvint)
Vi prøver å ri eller kjøre med henne to dager i uken. Satser på at vi får brukt henne mere når vi kan begynne å være i campingvogna nermere påsken.

Engelsksetteren vår Rocky har vært med på noen kjøreturer. Han bruker å springe eller gå bak vognen når jeg kjører. Han er litt tykk, å jeg tenkte dette var en fin måte å gi han litt ekstra trim på. På hjemoverturen bruker han å få sitte på, noe han faktisk begynte å like(enda han er ganske pysete) Denne turen tenkte jeg at jeg skulle ta noen bilder av Rocky når han var så flink å kjøre hest. Nikita var flink å sto så pent utfor stallen mens jeg fotograferte dem. Meeen så er d noe som heter "Å GI SEG MENS LEKEN ER GOD" . D gjorde ikke jeg, så Nikita ble lei, å bestemte seg for å stikke ned skråninga og i luftegården med Rocky i vogna. Det gikk heldigvis bra, men Rocky var ganske skjelven da denne forferdelige kjøreturen var over. Så d skal bli spennende å se om han velvillig hopper opp i vogna neste gang :o)

2 kommentarer:

  1. hehe! Skulle likt å være tilskuer da, ja ... :)

    Du må legg ut nån bilda fra nyttårsaften, forresten. Åsså vil æ ha nån til min blogg ... =)

    SvarSlett